helena brandt en företagares bekännelser bok

En företagares bekännelser

Att vara företagare är inte alltid så lätt. Boken är ingen mönsterbok i företagande i vanlig mening (således inte ännu en handbok som finns ute på marknaden), där jag berättar hur jag har gjort och där jag lär ut hur du kan bli en lika förträfflig företagare som jag. Boken är snarare en bekännelse om min egen okunskap och om hur villkoren har sett ut för mig som företagare.

Den här boken handlar i första hand om hur det har varit för mig och vilka utmaningar som jag har stött på som småföretagare inom tjänstesektorn. I andra hand kan boken fungera som företagarens snabbguide genom hundåren. I tredje hand kan boken fungera som diskussionsunderlag till alla de myndigheter som vi små företagare behöver förhålla oss till.

Recensioner

I boken En företagares bekännelser är igenkänningsfaktorn hög. Det är inte bara författaren Helena Brandt som har upplevt svårigheter, utan vi alla upplever detta i vår vardag som företagare. Boken ger stora möjligheter att inspirera till företagande och entreprenörskap.
Siv Westberg Ramsell, konsult och företagare

Igenkänningsfaktorn är hög! Bra läsning för nya företagare och för de som vill starta företag. Boken sparar in både tid, överraskningar och ger en verklig syn på företagarens vardag.
Victoria Ravandoni VD, Futura service AB

En öppenhjärtig och ärlig bok som visar att det inte alltid är en dans på rosor att vara företagare. Hur väl du än planerar så inträffar saker som du måste ta itu med och lösa. Bokens författare visar att hon med glöd, målmedvetenhet, flexibilitet, kreativitet och envishet kommer över hindren och att det både är roligt och stimulerande att vara företagare.
Nilla Tjälldén Verksamhetschef, Företagarna Stockholms Stad

Boken kan köpas i bokhandeln eller beställas från Bokus, Adlibris eller någon annan bokaffär på nätet. Om ni önskar beställa större kvantiteter till nedsatt pris är det bara att kontakta oss, så ordnar vi detta.